We hebben een reselleraccount voor u aangemaakt op het Openproviderplatform. Dit is onderdeel van de migratie van Inforbusiness naar Openprovider. U heeft hierover een geautomatiseerde e-mail ontvangen met uw gebruikersnaam en reseller-ID.

 

Wat kunt u nu doen?

  • Vraag eerst een nieuw wachtwoord aan (vul uw e-mailadres twee keer in)
  • Log in op uw Openprovider-account
  • Vul uw contactgegevens aan (indien van toepassing)
  • Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
  • Maak kennis met het Openprovidersysteem, bijvoorbeeld door uw instellingen alvast door te nemen

 

Het is aan u of u nieuwe domeinen nog in uw Inforbusiness-account of al in uw Openprovider-account registreert. Let erop dat we nog geen producten en abonnementen hebben gemigreerd – dat staat gepland voor 16 tot 30 april (samen met uw accountsaldo).

 

Wijzigingen in uw gegevens

Als u wijzigingen in uw accountgegevens aanbrengt (bijvoorbeeld een adreswijziging, nieuwe gebruiker, …), dan verzoeken we u die wijziging ook in uw Openprovider-account door te voeren. Het gaat alleen om gegevens van uw reseller-account, niet om contactgegevens bij domeinen.

 

API-gebruikers

API-gebruikers willen misschien alvast de API-documentatie doornemen en hun integratie voorbereiden. Als u een account op onze testomgeving nodig heeft, kunt u een bericht sturen aan support@openprovider.com.

 

Wat zijn de volgende stappen?

Volgende week, op 26 maart om 10:00, organiseren we een webinar waarin we meer vertellen over de migratie. Na een korte presentatie is er genoeg tijd om vragen te stellen aan de mensen achter Inforbusiness en Openprovider. U kunt zich hier aanmelden voor de webinar.

 

Over 4 tot 6 weken, tussen 16 en 30 april, zullen we alle producten en diensten van het Inforbusinessplatform naar het Openproviderplatform migreren. U wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over een meer exacte datum.

 

In de tussentijd blijven wij vragen en antwoorden in onze migratie-FAQ verzamelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Inforbusiness- en Openproviderteams