Bedankt voor alle positieve feedback en vragen na onze vorige e-mail waarin we de migratie van Inforbusiness naar Openprovider aankondigden!

 

We herinneren u er graag aan dat we komende donderdag, 19 maart, de eerste merkbare actie van de migratie zullen uitvoeren: we maken dan een Openprovider reselleraccount aan voor iedere Inforbusinessreseller. Zodra het account aangemaakt is, krijgt u een automatische e-mail met gegevens; later op de dag sturen we nog een wat uitgebreidere e-mail.

 

We zullen nog geen producten en abonnementen migreren – dat staat gepland voor de periode tussen 16 en 30 april. We nodigen u echter van harte uit om alvast in te loggen op uw nieuwe Openprovider-account, de Algemene Voorwaarden te accepteren en rond te klikken in het control panel.

 

Wijzigingen in uw gegevens

Als u na 16 maart nog wijzigingen in uw accountgegevens aanbrengt (bijvoorbeeld een adreswijziging, nieuwe gebruiker, …), dan verzoeken we u die wijziging na donderdag ook in uw Openprovider-account door te voeren. Het gaat alleen om gegevens van uw reseller-account, niet om contactgegevens bij domeinen.

 

Uitnodiging webinar

Op 26 maart, om 10:00 uur, organiseren we een webinar waarin we meer vertellen over de aankomende migratie en over Openprovider. Na een korte presentatie is er meer dan genoeg tijd om vragen te stellen aan de mensen van Inforbusiness en Openprovider. U kunt zich hier voor de webinar aanmelden.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Inforbusiness- en Openproviderteams